Salı, Mayıs 4

Back on track

Ne PhotoShop'ım var ne başka bir programım, dolayısıyla imajsız bir yazı olacak bu.

Uzun bir aradan sonra geri dönmemin şerefineASLKDJ'=^12390812='!^(54..blah blah blah

Böyle uzun aradan sonra geri dönenlere hep uyuz olmuşumdur, uzun aradan sonra geri dönüp "uzun aradan sonra geri döndüm" diyenlere de uyuz olmuşumdur. Uzun ara dediğin nedir ki? Bazıları için 3 gündür, bazıları için 1 sene, bazıları için yıllar. Dolayısıyla yazmadığım süreyi uzun bir ara olarak saymıyorum.

Geçen gün ne olduğunu bilmediğim çok ilginç birşey yaşadım. Uyandım, telefonun saatine baktım, saat 15:32'ydi. Gözlerimi kapattım, bir süre sonra yeniden uyandım, saat yeniden 15:32'ydi. Tekrar uyudum, ve uyandığımda saat yine 15:32'ydi. Bir sonraki uyanışımda saat 20:44 olmuştu, oha dedim ben bu kadar uyumadım, bilgisayar başına geçtim, ve sonra bunun bir rüya olduğunu farkedip gözlerimi açıp yataktan kalktım. Yataktan kalktığımda saat 15:31'di.

Bu olayın şokunu atlattıktan bir süre sonra bugüne kadar ağzıma en çok sıçacak olan turnuvamı düzenlemek için kafeme gittim. Bütün gece uğraşıp her şeyin sorunsuz gitmesi için çalıştım, ve Türkiye'yi İsveç'de temsil edecek olan takımı belirleyecek turnuvayı düzenledim. Cumartesi 15:31'de uyanmamın ardından Pazartesi 03:00'da sona eren turnuvayla mutluluğuma mutluluk kattım. Büyük ihtimalle ben de İsveç'e gideceğim, tam olarak belli olmamakla beraber.

Maddi durumum da ölmüş durumda şu aralar, para kazanacak bir yol bulmam gerek, burada oturduğum sürece hiçbir yere gidip çalışamam, çünkü otobüsten indikten sonra 6 TL taksi parası vermem gerekiyor, ve bu kesinlikle üşengeçlik değil, eve taksiyle gitmezsem yakında fıtık olacağım.

Bu "post"umda biraz kendimden bahsedeyim artık dedim, muhteşem yazılarım coming soon, çünkü böyle giderse evden çıkmamaya başlayacağım.

3 kişi tuzlamış:

UndefinabLe© dedi ki...

1- çok salaksın
2- uykucusun
3- tembelsin
4-bu listeyi uzatabilirim ama rezil etmeyim seni.

Bana bir tane olumlu bir yanını söyle! Gözünü yiyim yap bunu.

Ahaha, salak.

aylavyu salak.
EDD'n

tonbalıklımakarna dedi ki...

beni sevmeni sağladım?

UndefinabLe© dedi ki...

ah, tabi ya!

post a comment

 

Bir makarna blog tutarsa © 2009

PSD to Blogger Templates realized by OOruc.com & PSD Theme designed by PSDThemes.com